Διαδικτυακή Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση  

Βρείτε μας στο Facebook - Ενημερωθείτε για όλα τα νέα e learning προγράμματα Έχετε google plus; Ακολουθήστε μας και Ενημερωθείτε Ακολουθήστε μας στο twitter και Ενημερωθείτε για Θέματα και Ζητήματα σχετικά με:#BusinessManagement , #Πληροφορική και Δίκτυα, Ειδικότητες του Μέλλοντος, #Παιδαγωγικά, #Ψυχολογία , #Τουρισμό , #Υγεία Δείτε όλη τη νέα αρθρογραφία και πληροφορίες για νέα  e learning προγράμματα  στο blogspot  του e learning ΕΚΠΑ Ακολουθήστε μας linkedin


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Συνεργασία E learning UOA με Επιχειρήσεις (Partners)

Αναγνώριση Μαθημάτων - Απαλλαγές

Απαλλαγή από την παρακολούθηση και το κόστος σε μαθήματα των Προγραμμάτων που υλοποιούνται από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. σε συνεργασία με το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εκπαιδευόμενοι ή οι απόφοιτοι του E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών που παρακολουθούν Πρόγραμμα που υλοποιείται από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. σε συνεργασία με το E-Learning έχουν δικαίωμα απαλλαγής από τη διδασκαλία και το κόστος των κοινών μαθημάτων (αναγνώριση κοινών μαθημάτων).

Αντίστοιχα, οι εκπαιδευόμενοι ή απόφοιτοι των Προγραμμάτων που υλοποιούνται από το Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. σε συνεργασία με το E-Learning και παρακολουθούν επίσης κάποιο πρόγραμμα από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών έχουν δικαίωμα απαλλαγής από τη διδασκαλία και το κόστος των κοινών μαθημάτων (αναγνώριση κοινών μαθημάτων).

Παρακολούθηση άνω του ενός Προγράμματος E-Learning

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν άνω του ενός προγράμματος από το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, εφόσον υπάρχουν κοινές διδακτικές ενότητες μεταξύ των προγραμμάτων, θα έχουν απαλλαγή από το κόστος των κοινών ενοτήτων. Επίσης, , εφόσον υπάρχουν κοινά μαθήματα μεταξύ των προγραμμάτων, θα έχουν απαλλαγή από τη διδασκαλία και το κόστος των κοινών μαθημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

E learning ΕΚΠΑ  Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ (Κ.Δ.Β.Μ.- Ε.Κ.Π.Α.)
Π.Ε. Πετράκης

Διεύθυνση: Σταδίου 5, T.K. 10562, Αθήνα

e-mail: elearn-secretariat@elke.uoa.gr Τηλέφωνα: 2103689354 , 2103689381

Copyright 2014
 

ΙΕΣΟΕΛ - e learning ΕΚΠΑ | Προγράμματα στη Λογιστική και Ελεγκτική

E learning Κατευθύνσεις Προγράμματων

Νέα γενιά e learning προγραμμάτων | Εκμάθηση Λογισμικών Προγραμμάτων και Πρακτική Εφαρμογή