Διαδικτυακή Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση  

Βρείτε μας στο Facebook - Ενημερωθείτε για όλα τα νέα e learning προγράμματα Έχετε google plus; Ακολουθήστε μας και Ενημερωθείτε Ακολουθήστε μας στο twitter και Ενημερωθείτε για Θέματα και Ζητήματα σχετικά με:#BusinessManagement , #Πληροφορική και Δίκτυα, Ειδικότητες του Μέλλοντος, #Παιδαγωγικά, #Ψυχολογία , #Τουρισμό , #Υγεία Δείτε όλη τη νέα αρθρογραφία και πληροφορίες για νέα  e learning προγράμματα  στο blogspot  του e learning ΕΚΠΑ Ακολουθήστε μας linkedin


Συνεργασία E learning UOA με Επιχειρήσεις (Partners)

Ανακοινώσεις Γενικού Ενδιαφέροντος

13/7/2018
Το E-Learning του ΕΚΠΑ, οι Εκδόσεις Ροπή και ο IANOS διοργάνωσαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα: Λογοτεχνία και Επιστήμη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/6 στις 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα). Δείτε το βίντεο

Read more...

11/7/2018
9ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας από την Εθνική Τράπεζα

Read more...

18/6/2018
Το E-Learning του ΕΚΠΑ , οι Εκδόσεις Ροπή και ο IANOS σας προσκαλούν στη συζήτηση με θέμα: Λογοτεχνία και Επιστήμη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/6 και ώρα 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα). Είσοδος Ελεύθερη

Read more...

3/5/2018
5th International Conference “Exploring Smart Tourism: The Cultural and Sustainability Synergies” June 28 – 30, 2018, Athens, Greece

Read more...

12/12/2017
Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο με τίτλο: "Θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας του 20ού αιώνα" προς τιμήν της ομότιμης καθηγήτριας Έρης Σταυροπούλου - Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17.15 .

Περισσότερα...

27/11/2017
Δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα από το E-Learning του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Μουσείο Ιστορίας του ΕΚΠΑ με αφορμή τα 180 χρόνια λειτουργίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα...

23/11/2017
Στον Μιχάλη Κουτσιλιέρη, καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το φετινό Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας εις μνήμην Β. Ξανθόπουλου - Στ. Πνευματικού του ΙΤΕ

Περισσότερα...

13/11/2017
8η Ημερίδα για την Εφηβεία, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Με την παρακολούθηση, θα χορηγηθούν Μόρια (Credit) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.).

Περισσότερα...

27/10/2017
Πρόσκληση στην Αναγόρευση του πρώτου Αντιπροέδρου της Ε.Ε. κ. Frans Timmermans σε επίτιμο διδάκτορα (30/10/17 και ώρα 19.00)

Περισσότερα...

27/07/2017
Υπογραφή των πρώτων Πιστοποιητικών του Προγράμματος “Design and Optimization of Zero Energy Consumption Buildings” που υλοποιείται από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Αρχιτεκτόνων (UIA)

Περισσότερα...

15/06/2017
«Διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: Τουρισμός, Γαστρονομία, Οινογνωσία»

Το Σάββατο και την Κυριακή 10 & 11 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε διήμερο βιωματικό σεμινάριο με τίτλο: «Τουρισμός, Γαστρονομία, Οινογνωσία» που διοργάνωσαν το Ε-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών.

Περισσότερα...

25/5/2017
Γνωρίστε τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής του ελληνικού πολιτισμού μέσω εικονικών ξεναγήσεων σε προορισμούς της Ελλάδας

Περισσότερα...

2/5/2017
4th International Conference, “Innovative Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context” , May 25 – 27, 2017, Athens, Greece

Read More...

20/10/2016
MA in Greek and Eastern Mediterranean Archaeology.

National and Kapodistrian University of Athens, Department of History and Archaeology.
A one-year Master’s program taught in English, devoted to the advanced study of the archaeology of Greece, the wider area of the Aegean, Cyprus and the Eastern Mediterranean, including Mesopotamia.

Read More...

30/05/2016
Αποτελέσματα Ημερίδας "Προϋποθέσεις Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία"

Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την Ημερίδα που διοργάνωσε τo Ε-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και το In Deep Analysis, με θέμα «Προϋποθέσεις Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία», την Τετάρτη, 25 Μαϊου 2016 στο αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Περισσότερα...

26/04/2016
Πρόσφερε κι εσύ με ένα κλικ στο act4greece.gr

Το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενθαρρύνοντας πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ανάπτυξη κοινωνικών και επιχειρηματικών δράσεων για υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία, σας ενημερώνει για το καινοτόμο πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας act4greece.gr .

Περισσότερα...

24/04/2016
Ημερίδα: «Προϋποθέσεις Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία»

To Ε-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και το In Deep Analysis, διοργανώνουν την ημερίδα «Προϋποθέσεις Ανάπτυξης για την Ελληνική Οικονομία», την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), από τις από τις 18:00μ.μ. έως τις 20:30μ.μ. Είσοδος δωρεάν.

Περισσότερα...

17/03/2016
Αποτελέσματα Ημερίδας "Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση και Αγορά Εργασίας"

Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την Ημερίδα που διοργάνωσε τo Ε-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και το In Deep Analysis, με θέμα «Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση & Αγορά Εργασίας», την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στο αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Περισσότερα...

04/03/2016
Ημερίδα: Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση και Αγορά Εργασίας

To Ε-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και το In Deep Analysis, διοργανώνουν την ημερίδα «Διεπιστημονικότητα, Επιμόρφωση & Αγορά Εργασίας», την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στο αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης, στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30), από τις 12:00μ.μ. έως τις 14:30μ.μ. Είσοδος δωρεάν.

Περισσότερα...

28/01/2016
Παρουσίαση της Έκθεσης για την Κατάσταση και τις Προοπτικές του Ευρωπαϊκού Περιβάλλοντος 2015 (SOER 2015) Τετάρτη, 3/2/2016, 9:30, Αμφιθέατρο Άλκη Αργυριάδη , Κεντρικό Κτίριο Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30 . Προεγγραφές στο σύνδεσμο: https://goo.gl/Ox1gB2

Περισσότερα

14/01/2016
4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας, Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, 14-16/4/2016

Περισσότερα

12/01/2016
Δωρεάν e-Learning Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας για Πρόσφυγες μη Ομιλούντες Ελληνικά

Περισσότερα

- Το Δίκτυο Αποφοίτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (UOA ALUMNI NETWORK)

Περισσότερα

To Alumni του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


Το Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει τους διαδικτυακούς επισκέπτες του στο νέο επίσημο ιστότοπό του που απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους που πέρασαν από αυτό. Ο σχεδιασμός της πύλης επιτρέπει στους επισκέπτες του να πλοηγηθούν γρήγορα και εύκολα σε κάθε δίκτυο αποφοίτων και να ενημερωθούν για τα νέα του αντίστοιχου τμήματος. Ένα κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων είναι διαθέσιμο και μπορείτε να συνδεθείτε με παλιούς συμφοιτητές σας, να επικοινωνήσετε μεταξύ σας και να ενημερωθείτε σχετικά με αυτούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα http://alumni.uoa.gr/

- 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας, Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, 19-22/11/2015

Περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, 19-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015


To Τμήμα Ψυχολογίας και το Κέντρο Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν σε συνεργασία με τον Κλάδο Σχολικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας (www.schoolpsych2015.gr).
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από 19-22 Νοεμβρίου 2015. Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι η Χρυσή (Σίσσυ) Χατζηχρήστου, καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο Συνέδριο συμμετέχουν πάνω από 1000 σύνεδροι-σχολικοί ψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί ψυχικής υγείας, ειδικοί παιδαγωγοί, μέλη ΔΕΠ των πανεπιστημίων όλης της χώρας, εκπαιδευτικοί και στελέχη εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες, μαθητές/μαθήτριες και γονείς.
Θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις της Σχολικής Ψυχολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη και στη διασύνδεση της θεωρίας, έρευνας και καλών πρακτικών στο χώρο του σχολείου. Θα καλυφθούν όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα και τους γονείς των παιδιών και των εφήβων, όπως είναι δυσκολίες συμπεριφοράς και μάθησης, ο εκφοβισμός, η διαπολιτισμικότητα και η διαφορετικότητα, προγράμματα πρόληψης και παρέμβασης, στήριξη των μελών της σχολικής κοινότητας κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης και διαχείριση κρίσεων στη σχολική κοινότητα, ο πολυδιάστατος ρόλος του/της σχολικού ψυχολόγου και η παροχή συμβουλευτικών και ψυχολογικών υπηρεσιών στη σχολική κοινότητα, ο πολυδιάστατος ρόλος των εκπαιδευτικών, η συνεργασία σχολείου-οικογένειας και η και διασύνδεση σχολείων, φορέων και πανεπιστημίων.
Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι καθηγητές Shane Jimerson και Stephen Brock, από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες της Σχολικής Ψυχολογίας διεθνώς, οι οποίοι θα αναφερθούν στην προαγωγή της ψυχικής υγείας στο πλαίσιο του σχολείου.
Θα επιδοθούν επίσης βραβεία και διακρίσεις σε σχολεία που συμμετείχαν στο μαθητικό/σχολικό διαγωνισμό που προκηρύχθηκεμε αφορμή τη διεξαγωγή του Συνεδρίου με θέμα: «Το δικό μας σχολείο...».«Τι μου αρέσει στην τάξη μου, γιατί το σχολείο μου είναι σημαντικό για μένα».

- 23 Ξένες Γλώσσες με Δίδακτρα χαμηλού κόστους από το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ για το Ευρύ Κοινό

Περισσότερα

23 Ξένες Γλώσσες με Δίδακτρα χαμηλού κόστους από το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ για το Ευρύ Κοινό


Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι μια ανεξάρτητη και αυτοτελής ακαδημαϊκή μονάδα, η οποία παρέχει ανωτέρου επιπέδου διδασκαλία ξένων γλωσσών σε φοιτητές όχι μόνο του ΕΚΠΑ, αλλά και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και σε εργαζόμενους ή άλλους ενδιαφερόμενους.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και το κύρος του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών διδάσκονται ΟΛΑ τα επίπεδα γλωσσομάθειας σε 23 γλώσσες: Αγγλική, Αλβανική, Αραβική, Βουλγαρική, Γαλλική, Γερμανική, Δανική, Ιαπωνική, Ινδική (Hindi – Σανσκριτική), Ισπανική, Ιταλική, Κινεζική, Κορεατική, Νορβηγική, Ολλανδική, Περσική, Πορτογαλική, Ρωσική, Σερβική, Σουηδική, Τουρκική, Τσεχική και Φινλανδική.

Επιπλέον, σε όποιον ενδιαφέρεται για εξειδικευμένες σπουδές στη γλώσσα, τη μετάφραση, την ιατρική ή τη νομική, το Διδασκαλείο προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα: Εργαστήριο Γραπτού και Προφορικού Λόγου στην Αγγλική Επιπέδου B1-B2 (Lower), Εργαστήριο Γραπτού και Προφορικού Λόγου στην Αγγλική επιπέδου C1,C2, Εργαστήριο Ακαδημαϊκού Γραπτού Λόγου στην Αγγλική επιπέδου C1,C2, Εργαστήριο Γραπτού και Προφορικού Λόγου στην Ιταλική Επιπέδου B2-C1, Εργαστήριο Γραπτού και Προφορικού Λόγου στην Ισπανική Επιπέδου Β2-C1, Θεσμοί, Ορολογία & Μετάφραση εγγράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Γαλλική, Ιατρική Ορολογία στην Αγγλική (Φοιτητές Ιατρικών Σχολών) - (Ιατροί-Νοσηλευτές), Ιατρική Ορολογία στη Γαλλική, Ιατρική Ορολογία στη Γερμανική, Mετάφραση στην Αγγλική και Ελληνική (Επίπεδα Lower και άνω), Νομική Ορολογία στην Αγγλική, Νομική Ορολογία στη Γαλλική, Νομική Ορολογία στη Γερμανική.

Πέρα όμως από την πληθώρα των προσφερόμενων γλωσσών, τα επιπλέον προγράμματα και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών ξεχωρίζει και για τα ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα, που ξεκινούν από τα 200 ευρώ το χρόνο. Όλα αυτά καθώς και το γεγονός ότι τα μαθήματα γίνονται είτε στο κέντρο της Αθήνας, είτε στην Πανεπιστημιούπολη, οπότε είναι εύκολα προσβάσιμα, καθιστούν το Διδασκαλείο σημαντικό πόλο έλξης και πρώτη επιλογή για πολλούς.

Για την υποβολή της αίτησής σας ηλεκτρονικά και την εκδήλωση ενδιαφέροντος επισκεφθείτε τη σελίδα του Διδασκαλείου www.didaskaleio.uoa.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-3688232, 2103688262, 210-3688263, 210-3688264, 210-3688265, 2103688266, 2103688267, 2103688204, 2103688270

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

E learning ΕΚΠΑ  Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Ε.Κ.Π.Α.)
Π.Ε. Πετράκης

Διεύθυνση: Σταδίου 5, T.K. 10562, Αθήνα

e-mail: elearn-secretariat@elke.uoa.gr Τηλέφωνο: 2103689354

Copyright 2014
 

ΙΕΣΟΕΛ - e learning ΕΚΠΑ | Προγράμματα στη Λογιστική και Ελεγκτική

E learning Κατευθύνσεις Προγράμματων

Νέα γενιά e learning προγραμμάτων | Εκμάθηση Λογισμικών Προγραμμάτων και Πρακτική Εφαρμογή

 

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας.
Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση των cookies στο browser σας. Μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies πατώντας εδώ.