ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΒINTEO ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

Παναγιώτης Πετράκης,
Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Βιογραφικό
Βασίλης Θ. Ράπανος,
Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Βιογραφικό
Σταύρος Θωμαδάκης,
Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Βιογραφικό
Γιώργος Αργείτης,
Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Βιογραφικό
  Νίκος Δεμερτζής,
Καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Βιογραφικό
  Βασίλης Καραποστόλης,
Καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Βιογραφικό
  Ευάγγελος Μενενάκος,
Επίκουρος Καθηγητής
Βιογραφικό
  Γεώργιος Ζωγράφος,
Καθηγητής
Βιογραφικό
  Δέσποινα Προβατά,
Βιογραφικό
  Πάνος Παναγιωτόπουλος,
Λέκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης
Βιογραφικό
  Ευανθία Διαμάντη,
Καθηγήτρια
Βιογραφικό
  Μάνος Δουζίνας,
Καθηγητής
Βιογραφικό
Μανώλης Σπουρδαλάκης,
Βιογραφικό
Γεράσιμος Kουζέλης,
Καθηγητής
Βιογραφικό
Ειρήνη Αποστόλου,
Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Βιογραφικό
    

Εικοστή Διάλεξη  ΝΕΟ

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Εικοστή Διάλεξη με Θέμα: «Μέσα από τα μάτια των περιηγητών: εικόνες της Ελλάδας (16ος-19ος αιώνας)» με ομιλητή την Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ειρήνη Αποστόλου.

 

Δέκατη Ένατη Διάλεξη

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Ένατη Διάλεξη με Θέμα: «Από την πολιτική κρίση στη κρίση δημοκρατίας» με ομιλητές τον Καθηγητή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Χρήστο Λυριντζή και τον Καθηγητή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Μιχάλη Σπουρδαλάκη.

 

Δέκατη Όγδοη Διάλεξη

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Όγδοη Διάλεξη με Θέμα: «Νομική και θεσμική προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης» με ομιλητή την Λέκτωρ του τμήματος Νομικής Μεταξία Κουσκουνά.

 

Δέκατη Έβδομη Διάλεξη

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Έβδομη Διάλεξη με Θέμα: «Κρυφές επιπτώσεις της κρίσης» με ομιλητή την Καθηγήτρια του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Μάρω Παντελίδου-Μαλούτα και την Καθηγήτρια του τμήματος Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Δήμητρα Μακρυνιώτη.

 

Δέκατη Έκτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Έκτη Διάλεξη με Θέμα: «Ναζισμός, Ιστορικές καταβολές και σύγχρονες εκφάνσεις» με ομιλητή τον αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Κύρκο Δοξιάδη και τον Καθηγητή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Γεράσιμο Κουζέλη.

 

Δέκατη Πέμπτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Πέμπτη Διάλεξη με Θέμα:
«Οικονομική κρίση και πολιτικές συνέπειες» με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Νίκο Θεοχαράκη και τον Καθηγητή του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Μιχάλη Σπουρδαλάκη.

 

Δέκατη Τέταρτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Τέταρτη Διάλεξη με Θέμα: «Ιαπωνική Βουδιστική Τέχνη της εποχής Χακουχό (645-710)» με ομιλητή τον Καθηγητή Ιστορίας Θρησκευμάτων του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Στυλιανό Παπαλεξανδρόπουλο.

 

Δέκατη Τρίτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Τρίτη Διάλεξη με Θέμα: «Ηπατίτιδες» με ομιλητή τον Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας-Παθολογίας Εμμανουήλ Δουζίνα και τον Επίκουρο Καθηγητή Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας Σπήλιο Μανωλακόπουλο.

 

Δωδέκατη Διάλεξη

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Δωδέκατη Διάλεξη με Θέμα: «Εμμηνόπαυση» με ομιλητή τον Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας-Παθολογίας Εμμανουήλ Δουζίνα και την Καθηγήτρια Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας Ευανθία Διαμάντη.

 

Ενδέκατη Διάλεξη

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Ενδέκατη Διάλεξη με Θέμα: «Ο Καρκίνος του μαστού - Πρόληψη και Θεραπεία» με ομιλητή τον Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας-Παθολογίας Εμμανουήλ Δουζίνα και τον Καθηγητή Χειρουργικής Γεώργιο Ζωγράφο.

 

Δέκατη Διάλεξη

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης θα πραγματοποιηθεί η Δέκατη Διάλεξη με Θέμα:
«Παχυσαρκία - μια σύγχρονη μάστιγα» με ομιλητή τον Καθηγητή Εντατικής Θεραπείας-Παθολογίας Εμμανουήλ Δουζίνα και τον Επίκουρο Καθηγητή Χειρουργικής Ευάγγελο Μενενάκο.

 

Ένατη Διάλεξη

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Ένατη Διάλεξη με Θέμα:
«Η σύγχρονη κοινωνία και ο εγωκεντρικός άνθρωπος» με ομιλητή τον Καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλη Καραποστόλη.

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» ώρα 19.30
Σας γνωρίζουμε ότι η προγραμματισμένη διάλεξη του καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κυρίου Νικολάου Δεμερτζή με τίτλο «Παγκοσμιοποίηση πολιτισμός και ταυτότητα» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο σειράς διαλέξεων με θέμα: «Θεματικοί κύκλοι διαλόγου και προβληματισμού: Το Πανεπιστήμιο ανοίγεται στην Κοινωνία» αναβάλλεται.

Απο το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων,
Εθιμοτυπίας και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

 

Έβδομη Διάλεξη

Την Τετάρτη 23 Ιανουρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης θα πραγματοποιηθεί η Έβδομη Διάλεξη με Θέμα:
«Ανεικονικότητα και αραβούργημα στον αραβοϊσλαμικό κόσμο» με ομιλητή την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών Ελένη Κονδύλη.

 

Έκτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 16 Ιανουρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Έκτη Διάλεξη με Θέμα:
«Ο Ρόλος της Οικογένειας στην Ελληνική Κρίση» με ομιλητή τον Λέκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πάνο Παναγιωτόπουλο.

 

Πέμπτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 9 Ιανουρίου 2013 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η Πέμπτη Διάλεξη με Θέμα:
«Η Αρπαγή της Ευρώπης στην Τέχνη» με ομιλητή την Καθηγήτρια του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ιφιγένεια Μποτουροπούλου.

 

Τέταρτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη Διάλεξη με Θέμα:
«Η Ελληνική Κρίση: Χρέος, Τράπεζες, Ρευστότητα» με ομιλητή τον Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Σταύρο Θωμαδάκη.

 

Τρίτη Διάλεξη

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η τρίτη Διάλεξη με Θέμα:
«Παγίδα Χρεοκοπίας και Οικονομική Κρίση: Υπάρχει Διέξοδος» με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Αργείτη.

 

Δεύτερη Διάλεξη

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Α. Αργυριάδης θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Διάλεξη με Θέμα:
«Φορολογική μεταρρύθμιση και φοροδιαφυγή» με ομιλητή τον Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλη Ράπανο.

 

Πρώτη Διάλεξη 

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 στις 19:30 στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλος θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Διάλεξη με Θέμα:
«Η Έξοδος» με ομιλητή τον Καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Πετράκη.