Διαδικτυακή Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση  

Βρείτε μας στο Facebook - Ενημερωθείτε για όλα τα νέα e learning προγράμματα Έχετε google plus; Ακολουθήστε μας και Ενημερωθείτε Ακολουθήστε μας στο twitter και Ενημερωθείτε για Θέματα και Ζητήματα σχετικά με:#BusinessManagement , #Πληροφορική και Δίκτυα, Ειδικότητες του Μέλλοντος, #Παιδαγωγικά, #Ψυχολογία , #Τουρισμό , #Υγεία Δείτε όλη τη νέα αρθρογραφία και πληροφορίες για νέα  e learning προγράμματα  στο blogspot  του e learning ΕΚΠΑ Ακολουθήστε μας linkedin


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Συνεργασία E learning UOA με Επιχειρήσεις (Partners)

Προγράμματα Επιμόρφωσης με Χρήση Λογισμικών Πακέτων και Πρακτική Εφαρμογή σε Επιχειρήσεις


Σας καλωσορίζουμε στη Νέα Γενιά Προγραμμάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης που συνδέουν τη Θεωρητική Γνώση με την Εκμάθηση Λογισμικών Πακέτων και την Πρακτική Εφαρμογή τους σε Επιχειρήσεις. Βασικός στόχος των Προγραμμάτων είναι η ενδυνάμωση των εκπαιδευόμενων με δεξιότητες (skills) που απαιτούνται σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας μέσω Θεωρητικής Εκπαίδευσης και Πρακτικής Άσκησης.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των Προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης ή Επιμόρφωσης από το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Πιστοποιητικό συνυπογράφεται από το Διευθυντή του Κ.Ε.Κ., τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο και τον Εκπρόσωπο της Επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε η Πρακτική Εφαρμογή του Λογισμικού. (δείγμα πιστοποιητικού).
Αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε από τους οδηγούς σπουδών των προγραμμάτων στη λίστα που ακολουθεί.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν άνω του ενός προγράμματος εφόσον το επιθυμούν έχοντας σημαντική απαλλαγή στα δίδακτρα από το κόστος των κοινών διδακτικών ενοτήτων που θα προκύψουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

E learning ΕΚΠΑ  Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ (Κ.Δ.Β.Μ.- Ε.Κ.Π.Α.)
Π.Ε. Πετράκης

Διεύθυνση: Σταδίου 5, T.K. 10562, Αθήνα

e-mail: elearn-secretariat@elke.uoa.gr Τηλέφωνα: 2103689354 , 2103689381

Copyright 2014
 

ΙΕΣΟΕΛ - e learning ΕΚΠΑ | Προγράμματα στη Λογιστική και Ελεγκτική

E learning Κατευθύνσεις Προγράμματων

Νέα γενιά e learning προγραμμάτων | Εκμάθηση Λογισμικών Προγραμμάτων και Πρακτική Εφαρμογή