Διαδικτυακή Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση  

Βρείτε μας στο Facebook - Ενημερωθείτε για όλα τα νέα e learning προγράμματα Έχετε google plus; Ακολουθήστε μας και Ενημερωθείτε Ακολουθήστε μας στο twitter και Ενημερωθείτε για Θέματα και Ζητήματα σχετικά με:#BusinessManagement , #Πληροφορική και Δίκτυα, Ειδικότητες του Μέλλοντος, #Παιδαγωγικά, #Ψυχολογία , #Τουρισμό , #Υγεία Δείτε όλη τη νέα αρθρογραφία και πληροφορίες για νέα  e learning προγράμματα  στο blogspot  του e learning ΕΚΠΑ Ακολουθήστε μας linkedin


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Συνεργασία E learning UOA με Επιχειρήσεις (Partners)

Εκπαιδευτικό Αντικείμενο

Advanced Project Management - Professional Education
Early Entry για αιτήσεις έως 5/4/2017 με έκπτωση 10% στα δίδακτρα. Επιπλέον ειδικές εκπτώσεις για Ανέργους (30%), Πολύτεκνους (20%), ΑΜΕΑ (20%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%) κ.α.

Advanced Project Management - Professional Education

Αίτηση συμμετοχής
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 22/5/2017 – Έναρξη Μαθημάτων: 29/5/2017
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Advanced Project Management - Professional Education» παρέχει ένα συγκροτημένο σύνολο γνώσεων σχετικά με το Σύγχρονο Project Management, όπου συμπεριλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες γνώσεις για τις εξετάσεις πιστοποίησης ως «Project Management Associate / Στέλεχος Διοίκησης ? Διαχείρισης Έργων» IPMA Level D. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα Αγγλικά, αλλά υπάρχουν σχολιασμοί γραπτοί ή/και ηχογραφημένοι στα Ελληνικά, καθώς και μαγνητοσκοπημένη διάλεξη στην ελληνική γλώσσα. Επιπλέον προτείνεται ένα Optional Module διάρκειας ενός μήνα για την επιτυχή προετοιμασία στις εξετάσεις της διεθνούς πιστοποίησης (σε συνάρτηση με την ημερομηνία εξέτασης), με επιπλέον μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις. Η πιστοποίηση αναγνωρίζεται ισότιμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξαρτήτως από τον εθνικό φορέα, ο οποίος την απένειμε.

Τίτλος Προγράμματος
Διάρκεια
(μήνες)
Εκτιμώμενη
Διάρκεια
(ώρες)
Πιστωτικές
Μονάδες
ECVET
Τύπος
Πιστοποιη-
τικού
Μαθήματα
- Συμπλήρωμα
Πιστοποιητικού
-Οδηγός Σπουδών
Αίτηση
Συμμετοχής
Ακαδημαϊκός
Υπεύθυνος
Advanced Project Management - Professional Education 4 150 12,5 Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης Μαθήματα

-Συμπλήρωμα
πιστοποιητικού


-Οδηγός
σπουδών
Υποβολή
αίτησης
Π. Πετράκης

Το Πρόγραμμα Advanced Project Management – Professional Education έχει διάρκεια 4 μήνες και παρέχει ένα συγκροτημένο σύνολο γνώσεων στο Σύγχρονο Project Management με δυνατότητα (προαιρετικής) συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης ως “Project Management Associate / Στέλεχος Διοίκησης – Διαχείρισης Έργων” στο Επίπεδο D του International Project Management Association (IPMA). Η προετοιμασία για τις εξετάσεις έχει διάρκεια έναν επιπλέον μήνα και είναι προαιρετική για όσους θελήσουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Τα δίδακτρα του 4μηνου Προγράμματος ανέρχονται στα 750 ευρώ και η προετοιμασία για τις εξετάσεις διάρκεια ενός επιπλέον μήνα είναι 150 ευρώ

Οι εξετάσεις στην Ελλάδα διενεργούνται από τον Ελληνικό Φορέα Πιστοποίησης του IPMA: PMGCert σε συνεργασία με τον Αυστριακό Φορέα PMA και το παράβολο συμμετοχής στις εξετάσεις είναι σήμερα 550 ευρώ ανά εξεταζόμενο και καταβάλλεται απευθείας στο φορέα πιστοποίησης. Η πιστοποίηση αναγνωρίζεται ισότιμα σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξαρτήτως από τον εθνικό φορέα, ο οποίος την απένειμε.

Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν απόφοιτοι ΑΕΙ και ΑΤΕΙ ή/και Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία και η επιτυχής ολοκλήρωση του οδηγεί σε Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν ωστόσο Πτυχιούχοι Ανωτάτης Σχολής τουλάχιστον τριετούς φοίτησης.

Εκπαιδευτής και Συγγραφέας του προγράμματος είναι ο κ. Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης, Project Manager ΙΡΜΑ Level C, Διπλ. 0+6++Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, DS Grenoble INP, ΜΒΑ ΕΜΠ-ΟΠΑ.

Επιστροφή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

E learning ΕΚΠΑ  Πανεπιστήμιο Αθηνών - Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών E-Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών
Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του ΕΚΠΑ (Κ.Δ.Β.Μ.- Ε.Κ.Π.Α.)
Π.Ε. Πετράκης

Διεύθυνση: Σταδίου 5, T.K. 10562, Αθήνα

e-mail: elearn-secretariat@elke.uoa.gr Τηλέφωνα: 2103689354 , 2103689381

Copyright 2014
 

ΙΕΣΟΕΛ - e learning ΕΚΠΑ | Προγράμματα στη Λογιστική και Ελεγκτική

E learning Κατευθύνσεις Προγράμματων

Νέα γενιά e learning προγραμμάτων | Εκμάθηση Λογισμικών Προγραμμάτων και Πρακτική Εφαρμογή